Rok isporuke

Nakon potvrde, narudžba ulazi u status obrade.

Period obrade narudžbe je najčešće 1-3 radna dana. Za sve narudžbe poslate petkom i vikendom, proces obrade startuje početkom naredne nedelje.

Od tog trenutka rok isporuke je 1-3  radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba  Euroexpress pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite, pozivom na broj 065/903-995 ili putem email-a dorijangrej31@gmail.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cijena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos 120,00 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 120,00 KM, cijena isporuke će iznositi 9,80KM.

NAPOMENA:

Potvrdom narudžbe, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Meni