Zlatni kavez

21,00 KM

Na stanju

Br. str.: 348
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Zlatni kavez – autor Kamila Lekberg

Zarobljena u savršenom životu…

Ubiće da bi bila slobodna.

Faje je zavolela Džeka još dok su studirali. Džek, uvek omiljen u društvu, odrastao je u raskoši, za razliku od Faje, koja daje sve od sebe da zaboravi mračnu prošlost. Kada Džeku zatreba pomoć da pokrene novu kompaniju, Faje napušta fakultet da bi mu pomogla ‒ danju konobariše, a noću smišlja strategije za biznis. Posao cveta, Faje i Džek dobijaju bebu, pa Faje ostaje kod kuće da bi brinula o njoj. Imućnija je nego što je zamišljala da će ikada biti, ali uzbuđenja poslovnog sveta su sve dalja i dalja. Pored toga, nikakvo bogatstvo ne može da nadoknadi to što je Džek postao hladan prema njoj, što potcenjuje njenu inteligenciju i zaboravlja sve što je žrtvovala da bi on uspeo.

Kada Faje otkrije da je vara, puca uglađena fasada njihovog života. Ostaje sama, slomljena i finansijski uništena ‒ ali niko ne može da bude besan kao žena koja je doživela nasilje kada odluči da se osveti. Džek će dobiti tačno ono što zaslužuje ‒ i mnogo više od toga. U ovoj nesvakidašnjoj, uzbudljivoj priči o seksu, izdaji i tajnama, osveta žene je surova.

Šveđanka Kamila Lekberg je pisac krimi-romana. Zovu je „rok zvezdom nordijskog noara”. Njeni romani prevedeni su na više od četrdeset jezika u šezdeset zemalja.

Meni

Zlatni kavez - autor Kamila Lekberg

Zlatni kavez

21,00 KM

Dodaj u korpu