Život ispunjen svetlošću

19,00 KM

Na stanju

Br. str.: 168
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Život ispunjen svetlošću – autor dr Džejkob Izrael Liberman

Džejkob Liberman je jedan od mojih omiljenih učitelja – Lujza Hej

Dopustite svetlosti da vodi vaš život.

Najvažnije stvari u našem životu su zdravlje i sreća, a ipak većina nas nije ni zdrava ni srećna. Naučeni smo da verujemo da ćemo ukoliko pravimo planove za budućnost i donosimo ispravne odluke uspeti da ostvarimo svoje snove, ali, uprkos svom našem trudu, u današnjem svetu više je bolesti i nezadovoljstva nego ikada pre. Da li je moguće da su naša osnovna shvatanja o životu pogrešna?

Svi smo svesni uticaja svetlosti na rast i razvoj biljki, ali malo nas shvata da biljke „vide” odakle dopire svetlost i „nameštaju se” u skladu s tim. Ipak, ovaj fenomen ne važi samo za biljke – svetlost upravlja i ljudima i njihovim životima. U knjizi Život ispunjen svetlošću dr Džejkob Izrael Liberman povezuje naučna otkrića i svoju kliničku praksu i iskustva da bi nam pokazao kako nas ta blještava inteligencija koju nazivamo „svetlost” bez napora vodi ka zdravlju, radosti i životu ispunjenom smislom.

„Život ispunjen svetlošću” predstavlja nam rezultate istraživanja svetlosti i njene povezanosti sa svešću, pomažući nam da shvatimo njen uticaj na sve aspekte ljudskog postojanja. – Dipak Čopra, autor knjige Vi ste univerzum

Meni

Život ispunjen svetlošću - autor dr Džejkob Izrael Liberman

Život ispunjen svetlošću

19,00 KM

Dodaj u korpu