Velika usamljenost

25,00 KM

Na stanju

Br. str.: 478
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Velika usamljenost – autor Kristin Hana

Ljubav i strah. Najrazornije sile na zemlji.

Ernt Olbrajt, bivši ratni zarobljenik, vraća se iz Vijetnamskog rata kao promenjen i nepredvidiv čovek. Kad dobije otkaz na još jednom poslu, donosi naglu odluku da se sa ženom i ćerkom preseli na sever, na Aljasku, gde će živeti u poslednjoj pravoj divljini u Americi.

Trinaestogodišnja Leni, uhvaćena u vrtlog burne roditeljske veze, nema mnogo izbora do da krene s njima usudujući se da se nada kako će im ta nova zemlja doneti bolju budućnost. Njena majka, Kora, učiniće sve i otići će bilo gde za muškarca kog voli, čak i ako to znači da ga prati u nepoznato. Isprva se čini da je Aljaska odgovor na njihove molitve.

U divljem, zabačenom kutku zemlje, Olbrajtovi zatiču neverovatno nezavisnu zajednicu snažnih muškaraca i još snažnijih žena. Dugi, suncem obasjani dani i velikodušnost starosedelaca pomažu pridošlicama da prevaziđu nepripremljenost i oskudne zalihe. Ali kako se zima približava i tama se spušta, Erntovo krhko mentalno zdravlje se pogoršava i porodica počinje da se slama. Uskoro, spoljne opasnosti blede u poređenju s opasnostima koje prete iznutra. U maloj kolibi, prekrivenoj snegom, tokom osamnaestočasovne noći Leni i majka saznaju užasnu istinu: prepuštene su sebi.

Meni

Velika usamljenost - autor Kristin Hana

Velika usamljenost

25,00 KM

Dodaj u korpu