Umeće življenja

16,00 KM

Na stanju

Br. str.: 135
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Umeće življenja – autor Tič Nat Han

Čovečanstvo je iznedrilo mnogo nadarenih umetnika, muzičara i arhitekata, ali koliko nas je savladalo veštinu stvaranja srećnih trenutaka – za sebe i za ljude oko nas?

U ovim teškim vremenima jako je važno da razumemo sebe i svet. Imamo toliko pitanja i ona nas opsedaju i noću i danju, svesno ili nesvesno. U ovoj značajnoj knjizi, zen majstor Tič Nat Han – jedan od najuvaženijih duhovnih vođa u svetu danas – otkriva umeće svesnog življenja koje nam pomaže da odgovorimo na ona najdublja pitanja o životu i iskusimo sreću i slobodu za kojima žudimo.

Prvi put Tič Nat Han predstavlja sedam transformativnih meditacija koje nam prikazuju naše živote, naše veze i našu međusobnu povezanost sa svetom oko nas iz jedne nove perspektive. Zasnovano na govorima koje je održao pre nego što je iznenada završio u bolnici i pozivajući se na intimne primere iz svog života, Tič Nat Han nam pokazuje kako nas ovih sedam meditacija može osloboditi da živimo srećne, spokojne i aktivne živote, i kako nam mogu pomoći da se suočimo sa starenjem i umiranjem uz znatiželju, radost i bez straha.

Ova knjiga koja sadrži suštinu Budinog učenja i Tič Nat Hanove dirljive, bezvremene i pronicljive reči daje duhovnu dimenziju našim životima. Tu se ne radi o naporu da se pobegne od života ili da se obitava na nekom mestu blaženstva van ovog sveta. Umesto toga, ovaj put nam omogućava da otkrijemo odakle dolazimo i gde idemo, i da pre svega stvorimo sreću, razumevanje i ljubav kako bismo duboko proživeli svaki trenutak svog života, baš ovde gde smo.

Meni

Umeće življenja - autor Tič Nat Han

Umeće življenja

16,00 KM

Dodaj u korpu