Umeće poslovnog ratovanja

22,00 KM

Na stanju

Br. str.: 318
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Umeće poslovnog ratovanja – autor Dejvid Braun

Više od bilo koje pojedinačne taktike, vizija i fokusiranost razdvajaju sjajne od prosečnih lidera.

Biznis je borba za opstanak. U svakom poslovnom ratu lideri odmeravaju snage u težnji ka svojim ciljevima, smišljajući strategije i organizuju resurse da bi došlo do pobede. Uspeh često zavisi od najsitnijih detalja; čitava imperija može da se sruši zbog jedne taktičke greške. Na kraju jedna strana trijumfuje – a samo je pobeda važna.

Dejvid Braun, voditelj popularnog podkasta Poslovni ratovi, vešto smešta neka od najvećih poslovnih rivalstava iz savremenog doba u kontekst ideja i pragmatičnih saveta cenjenog kineskog vojnog stratega Sun Cua. Svako rivalstvo koje proučava predstavlja priču o nadmudrivanju, suprotstavljenim strategijama i iskorišćenim resursima. Braun nam pokazuje uspon mnogih kompanija koje pobeđuju konkurente, smišljaju inovativne planove i prilagođavaju se promenljivim društvenim potrebama. Šta im je cilj? Da ostanu ispred konkurencije i postanu titani u svojoj privrednoj grani.

Prikupljajući razne uvide do kojih je došao u preko stotinu epizoda svog podkasta, kao i u opsežnom istraživanju koje je trajalo duže od godinu dana, Braun je pronašao intrigantnu formulu koja popularnu istoriju koristi kao mamac kojim privlači čitaoce. Priče u ovoj knjizi su očaravajuće, a pouke koje ćete izvući – o domišljatosti, odlučnosti, strpljenju, karakteru, lukavosti i drugim osobinama koje vode ka poslovnom uspehu – biće vam od neprocenjive vrednosti bilo da ste frilenser bilo generalni direktor multinacionalne kompanije.

Meni

Umeće poslovnog ratovanja - autor Dejvid Braun

Umeće poslovnog ratovanja

22,00 KM

Dodaj u korpu