Svakoga možete pročitati

17,00 KM

Na stanju

Br. str.: 153
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Svakoga možete pročitati – autor Dejvid Dž. Liberman

KADA SU ULOZI VISOKI NIJE DOVOLJNO DA VAM KVOTE IDU U PRILOG. MORATE ISKLJUČITI SVAKU MOGUĆNOST GUBITKA.

Ova knjiga sadrži konkretne, praktične i proverene psihološke tehnike koje za svega nekoliko minuta i u bilo kom trenutku možete iskoristiti da saznate nečije misli i osećanja. Upravo zbog toga što se ove tehnike mogu primeniti na svakoj osobi, u svakoj situaciji, dr Liberman je njihovu lakoću i preciznost demonstrirao u stotinama televizijskih i radio-programa. U posebnom izveštaju za Foks njuz voditelj Džef Rosin je rekao: „Ovo je prosto čudesno! Bio sam pored njega i nijednom nije pogrešio, ni jedan jedini put. Čak sam i ja naučio kako se to radi, a to dovoljno govori.” Zapravo, dr Liberman je u programu uživo išao od osobe do osobe, sa iskusnim poligrafskim ispitivačima koji su proveravali njegove zaključke, i svaki put su im se rezultati u potpunosti poklapali.

Svakoga možete pročitati vam korak po korak pokazuje kako da u svakodnevnom životu odredite šta neko misli i oseća. A kada su ulozi visoki, poput poslovnih pregovora, policijskih ispitivanja, situacija potencijalne zloupotrebe, krađe ili prevare – sposobnost da utvrdite ko je na vašoj strani, a ko želi da vam naudi (ili vašim bližnjima) može vam uštedeti mnogo vremena, novca, energije i patnje. Njujork tajms je to najbolje formulisao. U jednom članku su samo napisali: „Nemojte lagati doktora Libermana.” A sada i vi možete naučiti koja su to najvažnija psihološka obeležja koja vladaju ljudskim ponašanjem, a njihovo poznavanje vam omogućava da uvek budete u prednosti. Postavite igru tako da ne možete izgubiti.

ZAVIRITE U KNJIGU:

Vrhunsko razotkrivanje lažnih predstavljanja:

– Da li biste voleli da znate ima li čovek koji sedi naspram vas za stolom za poker ful haus ili samo par dvojki? Ili da li je vaš izvršni direktor ozbiljan kad kaže da će dati otkaz ako ne dobije povišicu?

Otkrijte da li je vaš protivnik ubeđen u svoje dobre izglede ili samo glumi. Moguće je pročitati čak i profesionalce.

Emocionalni profili:

– Prepoznajte naznake emocionalne nestabilnosti i potencijalne nasilnosti. Od sastanka naslepo preko bebisiterke do poslovnih saradnika znajte na šta treba da obratite pažnju i koja pitanja da postavite kako biste zaštitili sebe i svoje najmilije.

Meni

Svakoga možete pročitati - autor Dejvid Dž. Liberman

Svakoga možete pročitati

17,00 KM

Dodaj u korpu