Superprivlačenje

18,00 KM

Na stanju

Br. str.: 191
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Superprivlačenje – autor Gabrijela Bernstajn

Jeste li spremni da zakoračite prema svom novom životu u harmoniji s univerzumom? Autorka prvog na listi bestselera Njujork tajmsa, Univerzum vas podržava, pokazaće vam kako to da uradite!

U knjizi, Superprivlačenje, Gabrijela Bernstajn vodi vas, korak po korak, ka životu u skladu s univerzumom, koji će vas ispuniti više nego bilo šta što ste ikad radili.

Oduvek sam znala da postoji nefizičko prisustvo koje ne vidim golim okom, piše Gabi. Čitavog života usklađivala sam se s njim i koristila ga kao izvor dobra… Nije važno kako nazivamo to prisustvo. Važno je da se s njim povežemo.

Superprivlačenje je manifest koji će vam pomoći da uspostavite vezu s nefizičkim prisustvom i da svoju svakodnevicu obogatite duhovnošću. Na stranama ove knjige naučićete:

• Da živite duhovnim životom sve vreme, umesto da se njime površno bavite kad imate slobodnog vremena;

• Da preduzmete praktične korake kako biste stvorili život ispunjen smislom, srećom i slobodom;

• Da se zapanjite svakog dana dok gledate čuda koja se dešavaju pred vama;

• Da otpustite prošlost i živite bez straha od budućnosti;

• Da se priključite na neiscrpan izvor obilja, radosti i blagostanja, vaše pravo stečeno rođenjem;

• Da unesete više svetlosti u svoj život i u svet oko vas.

Ova knjiga povešće vas na put spoznaje gde se krije vaša prava moć. Naučićete da učestvujete u kreiranju života kakav želite. Prihvatićete da život ima tok, da je privlačenje zabavno i da ne morate raditi danonoćno da biste ostvarili svoje želje. Što je najvažnije – osećaćete se dobro! Kad se osećate dobro, zračite radošću i popravljate raspoloženje svim ljudima u svom okruženju. Kad pročitate ovu knjigu, znaćete kako da ostvarite svoju svrhu – da budete sila ljubavi u svetu!

Meni

Superprivlačenje - autor Gabrijela Bernstajn

Superprivlačenje

18,00 KM

Dodaj u korpu