Šta vam se desilo

19,00 KM

Na stanju

Br. str.: 267
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Šta vam se desilo – autor dr Brus Peri i Opra Vinfri

PONAŠANJE SE OBLIKUJE OKO EMOCIONALNIH MINA KOJE JE TRAUMA OSTAVILA ZA SOBOM.

Najranija iskustva određuju nam trasu životnog puta, a knjiga Šta vam se desilo? pruža moćne naučne i emocionalne uvide u obrasce ponašanja, nerazumljive mnogima od nas.

Kroz ovo sočivo možemo izgraditi i obnoviti svest o sopstvenoj vrednosti i ponovo podesiti svoje odgovore na okolnosti, situacije i međuljudske odnose. Drugim rečima, ova knjiga je ključ za preoblikovanje života svakog od nas. – Opra Vinfri

Ova knjiga će vam promeniti pogled na život. Jeste li se ikad zapitali: Zašto sam to uradio? ili Zašto ne mogu da kontrolišem svoje ponašanje? Možda su vas drugi osuđivali i razmišljali: Šta nije u redu stim čovekom? Kad preispitujemo svoja osećanja, najčešće okrivljujemo sebe zato što ne odstupamo od nemogućih standarda – i prema sebi i prema drugima.

Vreme je da promenimo pitanje.

Kroz duboko intimne razgovore Opra Vinfri i dr Brus Peri skreću nam pažnju s pitanja šta nije u redu s vama na pitanje šta vam se desilo. U ovoj knjizi Opra Vinfri priča nam o svojoj prošlosti, iskustveno stečenom razumevanju ranjivosti, kao posledice traume i negativnih okolnosti iz detinjstva. U zabeleženim razgovorima Opra i dr Peri proučavaju ljude, ponašanja i nas same . Ta suptilna, ali dubokoumna promena u sagledavanju traume pomaže nam da steknemo uvid u svoju prošlost kako bismo raščistili svoj put u budućnost, dokazanim i moćnim metodama otvarajući vrata rezilijentnosti i isceljenju.

Meni

Šta vam se desilo - autor dr Brus Peri i Opra Vinfri

Šta vam se desilo

19,00 KM

Dodaj u korpu