Savladajte prepreke bez obzira na sve

23,00 KM

Na stanju

Br. str.: 252
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Savladajte prepreke bez obzira na sve – autor Liza Nikols

Lizin neverovatan glas izbija sa svake stranice, a s njim i njena sposobnost da kombinuje motivaciju, humor i hrabro iznošenje istine dok vam daje praktična sredstva za razvoj i uspeh, koja možete koristiti svakodnevno.

Džek Kenfild

Liza Nikols zna iz prve ruke da je srce najsnažniji mišić u telu, jer je ona sama živi primer da korišćenje emocionalne snage može da nam omogući život za kakav smo rođeni. U knjizi Savladajte prepreke bez obzira na sve Liza nam otkriva 9 koraka ili „mišića” i najvažnije stvari koje svi možemo da preduzmemo kako bismo živeli životom kakav želimo i zaslužujemo. To je revolucionaran, moćan i inspirativan program koji nas podseća da se sve što nam je potrebno da budemo srećni nalazi u nama samima i pokazuje kako i vi možete da konačno ostvarite svoje snove. U ovoj knjizi nije reč samo o tome kako da prevaziđete prepreke već i o tome kako da ih iskoristite da biste stvorili život kakav želite.

Iako se pojavljujem u filmskom hitu i knjizi Tajna i mada sam proputovala ceo svet govoreći o zakonu privlačenja, najveći deo života oslanjala sam se na jedan drugi zakon koji zovem – bez obzira na sve. Bez obzira na to šta mi se dogodi, bez obzira na to šta ljudi govore da bi me obeshrabrili, bez obzira na to kako izgledam ili koliko imam kilograma, glasić u meni stalno me je podsećao da imam prava da živim životom kakav sanjam. Stalno sam ponavljala sebi: Nastavi da težiš onome što želiš – bez obzira na sve!

Meni

Savladajte prepreke bez obzira na sve - autor Liza Nikols

Savladajte prepreke bez obzira na sve

23,00 KM

Dodaj u korpu