Rekonekcija

21,00 KM

Na stanju

Br. str.: 275
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Rekonekcija – autor dr Erik Perl

Zbog čega ugledne lekare i naučnike koji se bave medicinom interesuju neverovatna isceljenja o kojima svedoče pacijenti dr Erika Perla? Šta znači to što ovi pacijenti govore o iznenadnom prestanku bolesti poput kancera, side i cerebralne paralize? Šta znači to što ljudi koji su sarađivali s dr Perlom govore o tome kako odjednom mogu da se služe ovom isceljujućom energi­jom, ne samo kako bi pomogli sebi već i drugima? O kakvom se to fenomenu radi?

Pa, možda ćete morati ponovo da razmotrite sve što ste do sada pročitali o konvencionalnom lečenju. Nove frekvencije is­celjivanja, koje je opisao dr Perl, potpuno prevazilaze tehniku, i dovode vas do nivoa iznad onih koji su ikome igde bili dostu­pni u prošlosti. Ova knjiga vas vodi na putovanje Erika Perla, od trenutka kada je otkrio svoju sposobnost da isceljuje, sve do njegove potpuno zaslužene reputacije zahvaljujući kojoj svet saznaje za ovaj proces. Ipak, pre svega, u Rekonekciji ćete otkriti metode koje će vam pomoći da i vi sami ovladate ovim novim isceljujućim energijama.

„Ova knjiga pruža zanimljive i nove spoznaje o dinamici lečenja.” – Dr Dipak Čopra, autor knjige Kako spoznati Boga

„Erik je čudesan čovek, s izvanrednim isceliteljskim darom. Pročitajte ovu knjigu i doživite preobraženje.” – Džon Edvard, spiritualistički medijum, autor knjige Crossing Over

Meni

Rekonekcija - autor dr Erik Perl

Rekonekcija

21,00 KM

Dodaj u korpu