Priručnik za zdravu trudnoću

29,00 KM

Na stanju

Br. str.: 557
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Priručnik za zdravu trudnoću – autor Vilijam i Marta Sirs

Američki stručnjaci za negu dece napisali su detaljan priručnik koji će vam pomoći da trudnoću održavate zdravo – i da rodite zdravu bebu.

Priručnik za zdravu trudnoću je vodič za majke i očeve koji čekaju bebu i koji će im služiti u svim fazama trudnoće – od planiranja začeća pa sve do porođaja – s posebnim osvrtom na načine na koje možete poboljšati zdravlje majke i bebe.

Kako da vam beba bude pametnija i zdravija. Kako se beba razvija i kako se vi fizički i psihički menjate. Kako da zdravo jedete za dvoje, i koristan spisak super namirnica za trudnice. Kako da vežbate i ostanete u formi u trudnoći. Pitanja koja vas muče o testiranjima, aparatima, genetskom savetovanju i opcijama koje imate na porođaju. Kako da zaštitite svoj stomak i prepoznate šta je sve u kući opasno. Saveti o poslu tokom trudnoće. Kako da odaberete pravog lekara i pravu školu za trudnice. Ulazak u svet roditeljstva.

I još mnogo toga…

Napisana uverljivim tonom karakterističnim za Sirsove, zbog kojeg su njihove knjige dugo među najprodavanijima,

Priručnik za zdravu trudnoću je knjiga koja ispunjava sve veće današnje zahteve i koju treba da imaju svi razumni roditelji.

Meni

Priručnik za zdravu trudnoću - autor Vilijam i Marta Sirs

Priručnik za zdravu trudnoću

29,00 KM

Dodaj u korpu