Priručnik za spravljanje rakije

10,00 KM

2 na zalihama

Autor: Slobodan Jović
ISBN: 978-86-7157-327-6
Godina izdanja: 2003
Format: 21 cm
Broj strana: 203
Povez: Broš
Pismo: Latinica
Compare
Kategorije: ,
Podeli preko:

Rakije proizvedene u privatnom sektoru često su mutne, kisele ili zagorele. Ove mane se javljaju usled nedovoljnog poznavanja tehnološkog postupka prerade voća u rakiju. Na kvalitet rakije utiče niz faktora, kao što su vreme berbe i način prerade voća, izvođenje alkoholnog vrenja, vreme i način destilacije, odležavanje i formiranje rakije kao pića itd. Knjiga dr Slobodana Jovića, mnogima je pomogla, jer upravo govori o tome kako izbeći probleme tokom spravljanja domaće rakije i kako podići njenu pitkost i kvalitet.

Meni

Priručnik za spravljanje rakije

10,00 KM

Dodaj u korpu