Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta

17,00 KM

Na stanju

Br. str.: 201
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta – autor Džil Rapli i Trejsi Murket

Iako se smatra da je tako, nema istraživanja koja dokazuju opravdanost shvatanja koje trenutno preovladava – a to je da bebe na čvrstu hranu treba da prelaze tako što ih hranimo kašicama. Bebe koje jedu same koriste svoje prirodne sposobnosti da probaju ukuse, teksture, boje i mirise. Dopuštajući im da eksperimentišu s hranom brzinom koja im odgovara, podstičemo njihovu nezavisnost i samopouzdanje a koordinacija oko-ruka, kao i veština žvakanja im se poboljšava.

Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta pouzdan je i praktičan vodič za uvođenje čvrste hrane, zahvaljujući kojem će dete izrasti u sigurnu osobu koja uživa u hrani. Roditeljima će pokazati zbog čega prelazak na čvrstu hranu po meri deteta ima smisla, a oni će biti sigurni u prirodne sposobnosti i instinkte svoje bebe.

Kroz praktične savete o započinjanju, kao i uvid u ono što možete da očekujete, Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta preispituje stav da bebe treba hraniti na kašičicu i pokazuje vam zbog čega je najzdravije da dete jede samo od početka. Bebi ćete dopustiti da odluči koliko hrane želi da pojede i na koji način, kao i da sve isprobava brzinom koja joj odgovara.

Prelazak na čvrstu hranu je zdravorazumski, siguran, lak i prijatan pristup ishrani vaše bebe. Gotovo je s kašicama i prvim kašičicama, gotovo je s natezanjem oko jela. Jednostavno pustite bebu da sama jede zdravu hranu kakvu jedu ostali članovi porodice.

Meni

Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta - autor Džil Rapli i Trejsi Murket

Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta

17,00 KM

Dodaj u korpu