Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju

19,00 KM

Na stanju

Br. str.: 167
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju – autor Ozborn Filipsi Malita Dening

Ako ste spremni za moćnu magiku (magick – pravi razliku između okultnog i izvođenja magije i definiše se kao „nauka i umetnost koje izazivaju promenu u saglasnosti sa voljom, uključujući „ovozemaljska“ delovanja volje, kao i ritualnu magiju) bez korišcenja čarobnih štapica, odora ili oltara, potreban vam je Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju Deninga i Filipsove. U njemu ćete naći sve što treba da znate kako biste ovim moćnim sistemom magije upravljali umom.

U knjizi se prvo objašnjava šta je tačno kreativna vizualizacija, a šta nije. Zatim je data tehnika za opuštanje tela i uma, što je neophodno ako želite iz vizualizacija da izvučete najviše što je moguće. Takođe ćete naučiti kako da koristite kontrolisano disanje da biste pojačali magiku.

Potom cete naučiti razne tehnike vizualizacije koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Te tehnike uključuju metod jednostavne kreativne vizualizacije, tehniku punjenja, master metod kreativne vizualizacije, i tehniku zvezde kreativne vizualizacije.

Meni

Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju - autor Ozborn Filipsi Malita Dening

Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju

19,00 KM

Dodaj u korpu