Praktična biblioteka o zdravlju

99,99 KM

3 na zalihama

Format: 24 x 17 cm

Obim: 1.516 strana (ukupno)

Povez: tvrdi

Pismo: latinica

Compare
Podeli preko:

Komplet od 8 knjiga:

 1. Vodič kroz prirodno lečenje

  2. Vodič za prevenciju zdravlja

  3. Telo u dobroj formi

  4. Energetska kuhinja

  5. Seks i zdravlje

  6. Praktična psihologija

  7. Feng šui za zdravlje

  8. Mentalna gimnastika

PRAKTIČNA BIBLIOTEKA O ZDRAVLJU je komplet praktičnih priručnika o prirodnim načinima lečenja i očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, nastao iz pera svetski priznatih stručnjaka – lekara, fitoterapeuta, nutricionista, psihologa, seksologa i drugih specijalista, pridržavajući se naprednih kriterijuma savremenih medicinskih nauka.

Pruža sveobuhvatan pristup zdravlju, fizičkoj i psihičkoj dobrobiti pojedinca i cele porodice, sa akcentom na prirodne metode lečenja, zdravu ishranu i odgovarajuću fizičku aktivnost, kao i na postizanje sklada i ravnoteže između tela i duha.

Knjige su napisane i opremljene tako da na zanimljiv, jasan i pristupačan način pružaju brojne informacije o tome kako da očuvamo i unapredimo svoje i zdravlje naše porodice, uz pomoć lekovitog bilja, odgovarajuće dijete i drugih prirodnih i neagresivnih metoda, ne osporavajući pri tom načine i rezultate konvencionalne, naučne medicine.

Ovde se nalaze i odgovori na brojna pitanja o seksualnoj disfunkciji i načinima kako ih prevazići, kao i predlozi za uređenje doma i životnog prostora u cilju pronalaženja harmonije i blagostanja.

Ova praktična biblioteka nas vodi i kroz uzbudljivi svet psihologije i nudi smernice i uputstva kako da bolje shvatimo i upoznamo sebe i druge, kako da izmerimo svoj IQ i da unapredimo mentalne sposobnosti.

Sve knjige su ilustrovane brojnim fotografijama, tabelama, receptima za čajeve, lekove i zdrave obroke i raznovrsnim uputstvima i predlozima za postizanje telesne, psihičke i duhovne harmonije.

 

 

*Komplet se prodaje bez kutije.

Meni

Praktična biblioteka o zdravlju

99,99 KM

Dodaj u korpu