Pozitivna disciplina prve tri godine

22,00 KM

Na stanju

Br. str.: 284
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Pozitivna disciplina prve tri godine – autor Džejn Nelsen, Čeril Irvin, Rozlin Dafi

Napravite razliku u odgajanju tokom najvažnijih godina za budućnost vašeg deteta.

Meseci koji prethode rođenju deteta ispunjeni su radošću, snovima, planovima – i ponekom brigom. Kao brižan roditelj, želite da vaše dete krene u život sa odgovarajućih osnova. Ali gde da nađete odgovore na pitanja poput: kako se komunicira s odojčetom koje ne razume ni reč? Kako uspešno naučiti dete koje je tek prohodalo, gde su granice? Smem li da pljesnem dete po guzi?

Tokom godina, milioni roditelja poput vas stekli su poverenje u serijal knjiga Pozitivna disciplina, autorke Džejn Nelsen.

Prikazuje zdravorazumski pristup u podizanju dece, koji nam toliko nedostaje u današnjem svetu. Uz pomoć knjige Pozitivna disciplina: Prve tri godine naučićete kako da primenite nežan ali čvrst pristup u vaspitavanju sposobnog i samouverenog deteta. U ovoj knjizi pronaći ćete praktična rešenja i pouzdane savete o tome kako da:

  • Podstaknete samostalnost i istraživanje, istovremeno postavljajući odgovarajuće granice.
  • Koristite nekažnjavajuće metode kako biste detetu usadili vredne socijalne veštine i naučili ga lepom ponašanju kod kuće i van nje.
  • Prepoznate trenutak kada je dete spremno da ovlada veštinama spavanja, hranjenja i odlaska na nošu, kao i kako da izbegnete sukobe moći koje ove lekcije često nose sa sobom.
  • Odredite temperament svog deteta.
  • Naučite šta najnovija istraživanja u oblasti razvoja mozga kažu o podizanju zdrave dece.
  • I još mnogo, mnogo toga!

Budući da sadrži primere iz stvarnog života, sa izazovima s kojima su se suočavali drugi roditelji i vaspitači, Pozitivna disciplina: Prve tri godine je knjiga koju mora da ima svaki roditelj.

Meni

Pozitivna disciplina prve tri godine

Pozitivna disciplina prve tri godine

22,00 KM

Dodaj u korpu