Povratak u novi život

18,00 KM

Na stanju

Br. str.: 216
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Povratak u novi život – autor dr Radživ Parti

Knjiga Povratak u novi život govori o transcendenciji i preobražaju. Reč je o jednom od najneverovatnijih i najpotpunijih iskustava bliske smrti za koje sam čuo tokom bezmalo pedeset godina istraživanja tog fenomena.

Dr Rejmond Mudi, autor bestselera Život posle života

Iskustvo bliske smrti povelo je dr Radživa Partija na putovanje kroz život posle smrti, što je dovelo do njegovog duhovnog buđenja koje mu je preobrazilo karijeru, način života i osnovna uverenja.

Pre ovog iskustva, dr Parti bio je bogat čovek iz sveta nauke koji je imao uspešnu karijeru kao šef anesteziološkog odeljenja jedne velike bolnice u Kaliforniji. Uopšte nije verovao ni u raj ni u pakao – tačnije, nije verovao dok ih nije video svojim očima.

Kada je doživeo iskustvo bliske smrti na operacionom stolu, najpre je s tavanice posmatrao kako ga operišu, a kasnije se čak setio vica koji je jedan od lekara ispričao tokom operacije.

Na „onoj strani”, dr Partija srdačno su dočekali arhanđeli i njegov pokojni otac koji ga je proveo kroz muke pakla i otkrio mu štetni ciklus nasilja koji je generacijama mučio njegovu porodicu. Dr Parti imao je čak i pregled svojih prošlih života prožetih teškoćama, umnogome sličnim onima s kojima se suočavao i u sadašnjosti. Na kraju je iskusio blagodeti raja.

Anđeli su ga naučili lekcijama o duhovnom zdravlju i zahtevali od njega da ih prenese ljudima na Zemlji – a da bi uspeo u tome, morao je da u potpunosti promeni svoj način života, što je i učinio.

Odrekao se svoje velelepne vile, okončao karijeru anesteziologa, otvorio svoju zdravstvenu kliniku i potpuno preokrenuo odnos s članovima svoje porodice.

Dr Parti i dalje razgovara s anđelima i širi njihovu mudrost među ljudima na Zemlji.

Iskustvo bliske smrti koje je doživeo dr Radživ Parti snažno je, duboko duhovno i transformativno i to ne samo za čoveka koji ga je doživeo nego i za one koji čitaju o njemu.

Anita Murđani, autorka bestselera Ponovo rođena

Meni

Povratak u novi život - autor dr Radživ Parti

Povratak u novi život

18,00 KM

Dodaj u korpu