Poverenje

25,00 KM

Na stanju

Br. str.: 472
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Poverenje – autor Ernan Dijaz

Većina nas voli da veruje da smo aktivni subjekti u našim pobedama, ali samo pasivni objekti u našim porazima.

Čak i kroz grmljavinu i vrevu dvadesetih godina prošlog veka svi u Njujorku čuli su za Bendžamina i Helen Rask. On je legendarni tajkun s Volstrita, ona je ćerka ekscentričnih aristokrata. Zajedno su se uzdigli do svetskog vrha i stekli naizgled beskrajno bogatstvo dok se decenija neumerenosti i finansijskih špekulacija bližila kraju. Ali po koju su cenu stekli svoj ogromni imetak? To je misterija u središtu Veza, uspešnog romana iz 1937. koji kao da je pročitao ceo Njujork. Ali postoje i druge verzije ove priče o povlašćenosti i obmani.

Poverenje Ernana Dijaza elegantno uspostavlja dijalog između ovih protivrečnih priča, suprotstavljajući ih perspektivi žene rešene da odvoji činjenice od fikcije. Rezultat je roman koji obuhvata ceo vek i postaje sve uzbudljiviji sa svakim novim otkrovenjem.

Poverenje je briljantna književna zagonetka čija priča uvlači i vodi čitaoca u potragu za istinom dok otkriva obmane koje često leže u srži ličnih odnosa; priča o moći kapitala koji iskrivljuje stvarnost i lakoći kojom moć može manipulisati činjenicama.

Meni

Poverenje - autor Ernan Dijaz

Poverenje

25,00 KM

Dodaj u korpu