Poslednji svedok

20,00 KM

Na stanju

Br. str.: 276
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Poslednji svedok – autor Frank Krake

„Ovo je izvanredna biografija. Veoma zanimljiva priča, koja počinje kao smeo beg tokom ratnog sukoba, ubrzo se pretvara u zastrašujuće istorijsko štivo o ljudskoj nečovečnosti prema drugom čoveku… Značajno i nezaboravno.” – Džonatan Dimblbi, pisac bestselera i novinar

Pod okriljem noći, Vim je uhvaćen tokom racije i prevezen u zloglasni zatvor Gestapoa u Amsterdamu. Tamo se njegov život zauvek menja jer je bačen u košmar Holokausta i transportovan u logor Amersfort – prvi od tri koncentraciona logora koja će morati da preživi. Koristeći životne lekcije naučene u detinjstvu kada je bio žrtva očuha alkoholičara koji ga je zlostavljao, Vim je prisiljen da se brzo prilagodi svom paklenom okruženju. Iako je kraj rata na vidiku, kada se zatekne usred žestokog okršaja između Saveznika i Nemaca, Vim mora da iskoristi i poslednji atom snage kako bi sačuvao svoj život. U svojoj devedeset četvrtoj godini, Vim se konačno osećao spremnim da ispriča svoju neverovatnu priču, koju je držao u tajnosti veći deo svog života.

Poslednji svedok je istinita priča o hrabrosti, odvažnosti i izdržljivosti, i uverljivo štivo koje potvrđuje i veliča život. Ovo delo će vas ostaviti bez daha, ali i zadiviti odlučnošću jednog mladića da, uprkos malim izgledima, preživi.

Meni

Poslednji svedok - autor Frank Krake

Poslednji svedok

20,00 KM

Dodaj u korpu