Ostvari svoje neograničene sposobnosti

29,00 KM

Na stanju

Br. str.: 326

Povez: Mek

Format: 150mm x 230mm

Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Ostvari svoje neograničene sposobnosti – autor Džo Dispenca

Autor ove knjige spaja nauku i drevnu mudrost kako bi nam pokazao da svako od nas može iskusiti mistično i probuditi svoje potencijale. Na osnovu brojnih naučnih istraživanja i iskustva u radu s običnim ljudima koji su ostvarili neverovatno u svom životu, pisac nas podučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svesti, kako da pokrenemo svoja energetska središta i oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tela s novim umom.

Ostvarite svoje neograničene sposobnosti i uđite u kvantno polje bezbrojnih mogućnosti, polje u kojem možete postati bilo ko i ostvariti nešto čudesno.

Iz predgovora Grega Bradena:

Dr Džo Dispenca u svojoj novoj knjizi spaja kvantnu nauku i drevnu mudrost, kako bi nam pokazao da svako od nas može iskusiti mistično i probuditi svoje potencijale do neviđenih nivoa. Na temelju brojnih naučnih istraživanja i iskustva u radu sa običnim ljudima koji su ostvarili čudesno u svom životu, doktor Džo Dispenca nas poučava kako da se spojimo sa frekvencijom univerzalne svesti, kako da pokrenemo i uravnotežimo svojih osam energetskih centara, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tela sa novim umom i kreiramo novu stvarnost, menjajući energiju u sadašnjem trenutku. Ova knjiga je program koji nam omogućuje da iskoračimo iz fizičkog sveta i uđemo u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kom možemo postati bilo ko i ostvariti čudesno.

Meni

Ostvari svoje neograničene sposobnosti

29,00 KM

Dodaj u korpu