Okupljanje senki

21,00 KM

Na stanju

Br. str.: 502
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Ćirilica

Compare
Podeli preko:

Okupljanje senki – autor Viktorija Švab

Ako dovoljno daleko trčiš, niko te ne može uhvatiti.

Prošlo je četiri meseca otkako je tajanstveni kamen dospeo u Kelove ruke. Četiri meseca otkako su mu se putevi ukrstili sa Dilajlom Bard. Četiri meseca otkako je princ Raj ranjen i od pada opakih blizanaca Dejn iz Belog Londona, i četiri meseca otkako je kamen bačen sa Holandovim telom na samrti kroz pukotinu nazad u Crni London.

Sada, nespokojan pošto je prestao da krijumčari, Kela muče snovi o zlokobnim magičnim događajima, a kad se probudi, na pameti mu je samo Lajla koja je nestala sa dokova, kao što je oduvek i planirala.

Dok se u Crvenom Londonu završavaju pripreme za Igre elemenata – ekstravagantno međunarodno magijsko takmičenje čiji je cilj bio da zabavi i održava dobre veze između susednih zemalja – izvesni gusarski brod se približava i dovodi u luku stare prijatelje. I dok je Crveni London zaokupljen veličanstvenošću i uzbuđenjima Igara, jedan drugi London ponovo oživljava. Senka koja je nestala u noći, ponovo će se pojaviti ujutru. Ali ravnoteža magije je veoma osetljiva – da bi jedan grad procvetao, drugi mora da padne.

Svaka dimenzija ekstravagantnog grada preplavljenog magijom ukrašena je bogatim detaljima, a zanimljive ličnosti razvijaju se u složene likove… Zanimljivi likovi, živopisni svet i dramatičan neizvestan kraj samo su motiv više da jedva čekamo nastavak. – Entertainment Weekly

Ovako bi trebalo pisati fantaziju. – Publishers Weekly

Puna magije, spletki, avanture, prevare, pomalo gusarenja… Ova knjiga privući će kako odrasle, tako i mlade čitaoce. – Booklist

Meni

Okupljanje senki - autor Viktorija Švab

Okupljanje senki

21,00 KM

Dodaj u korpu