Obrisi svetlosti

23,00 KM

Na stanju

Br. str.: 507
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Obrisi svetlosti – autor Aleksandra Braken

„POSTOJE SEĆANJA KOJA TE ZAROBE; PROŽIVLJAVAŠ IH IZNOVA I IZNOVA SA NJIHOVIH HILJADU SIĆUŠNIH DETALJA.”

Rubi ne sme da se osvrće. Slomljena zbog nepodnošljivog gubitka, ona i druga deca koja su preživela vojni napad Vlade na Los Anđeles putuju na sever kako bi se pregrupisali. S njima je i zatvorenik: Klensi Grej, sin predsednika, i jedna od retkih osoba sa sposobnostima sličnim njenim. Jedino Rubi ima bilo kakvu moć nad njim, a samo jedan pogrešan korak može dovesti do toga da Klensi opustoši njihove umove.

Oni su naoružani samo krhkom tajnom: dokazom da je kabinet predsednika umešan u zaveru kako bi se prikrio stvarni uzrok IAAN-a, bolesti koja je ubila većinu američke dece, ostavljajući Rubi i nekolicinu njoj sličnih sa moćima zbog kojih je Vlada spremna da ih ubije. Međutim, unutrašnji sukobi prete da unište njihovu jedinu šansu da oslobode „rehabilitacione kampove” u kojima se nalaze hiljade Psi dece.

U međuvremenu, kada se ponovo ujedini sa Lijamom – dečkom za koga je, da bi ostao živ, bila u stanju sve da žrtvuje – Rubi mora da se suoči sa bolnim posledicama toga što je izbrisala njegovo sećanje. Ona se okreće Kolu, njegovom starijem bratu, kako bi prošla obuku za koju je sigurna da će joj biti potrebna kako bi skinula Greja i njegove ministre sa vlasti. Ali i Kol se suočava sa svojim demonima, a jedna fatalna greška može biti varnica koja će zapaliti čitav svet.

Završetak trilogije Najmračniji umovi je baš kakav se i očekuje: napet, emotivan i svirep… – Booklist

Meni

Obrisi svetlosti - autor Aleksandra Braken

Obrisi svetlosti

23,00 KM

Dodaj u korpu