Nesavršene žene

21,00 KM

Na stanju

Br. str.: 326
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Nesavršene žene – autor Araminta Hol

MOŽDA MOŽEMO DA BUDEMO NESAVRŠENE ŽENE ZAJEDNO.

Kada je Nensi Henesi ubijena, za sobom je ostavila dve najbolje prijateljice, divnog muža, ćerku i ljubavnika, čiji je identitet odnela u grob. Nensi je bila neverovatno lepa, bogata, omiljena u svakom društvu. Njen život je naizgled delovao savršeno. Ali dok istraga o njenoj smrti tapka u mestu, a najbolje prijateljice, Elenor i Meri, hrabro podnose nepremostivi gubitak, na površinu izbijaju mračni detalji koji otkrivaju koliko su malo znale o svojoj prijateljici, jedna o drugoj, a možda i o sebi samima.

Uzbudljiv roman o nemogućim očekivanjima i tajnama koje se gnoje dok ne postanu smrtonosne, čija je radnja posmatrana iz ugla tri neverovatne žene, a svaka od njih nudi svoju verziju događaja. Njihovo postojano, složeno prijateljstvo je čvor koji čitalac mora da rasplete kako bi otkrio ko je ubio Nensi. Araminta Hol istražuje krivicu i odmazdu, ljubav i izdaju, kompromise koje pravimo, a svojom pronicljivošću podstiče na razmišljanje i preispitivanje koliko smo zapravo svesni onoga što se oko nas dešava.

„Bez sumnje će se dopasti onima koji uživaju u psihološkim trilerima i svima onima koji vole Elenu Ferante…” – Moli Odinc, Lit Hub

„Uznemirujuća i uzbudljiva priča o opsesiji i samoobmani, kao i o bolu koji dolazi sa dubokom strašću.” – Dejli mejl

Meni

Nesavršene žene - autor Araminta Hol

Nesavršene žene

21,00 KM

Dodaj u korpu