Montesori u vrtiću 2-3 godine

15,00 KM

Na stanju

Br. str.: 87
Povez: Mek
Format: 205mm x 290mm
Pismo: Ćirilica

Compare
Kategorije: , , Tag:
Podeli preko:

Montesori u vrtiću 2-3 godine – autor Larousse

Нека ваше дете закорачи у свет знања са радном свеском из нове едиције Монтесори у вртићу! Помоћу ове радне свеске двогодишње дете ће се упознати и савладати програм за вртић, заснован на темељу основних принципа педагогије Монтесори! Ваше дете ће се, кроз разноврсне активности, упознати са словима и бројевима, облицима и бојама и светом који га окружује, рукујући наставним прибором и откривајући нове појмове. Стећи ће самосталност и развити самопоуздање, обогатити фонд речи, развити концентрацију, моћ запажања и графомоторичке вештине.

Ова свеска подељена је у три велике области:

  • читање и писање: откривање слова и звукова, развијање финих графомоторичких вештина, припрема за почетно писање.
  • разврставање, слагање, бројање: дете ће развити нов начин размишљања тако што ће научити да упарује предмете, прави збирке и скупове, броји до три.
  • игре и открића: дете ће разумети и усвојити појам временског следа тако што ће слагати слике по одговарајућем редоследу, научити да разликује годишња доба.

Како би ефикасно реализовало бројне активности на путу открића, детету ће бити доступан помоћни материјал који ће му омогућити да се активно укључи у савладавање нових знања и вештина.

Meni

Montesori u vrtiću 2-3 godine - autor Larousse

Montesori u vrtiću 2-3 godine

15,00 KM

Dodaj u korpu