Kuća pored mora

21,00 KM

Na stanju

Br. str.: 318
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Kuća pored mora – autor Luiza Daglas

ZNAMO DA JE SREĆA NAŠA; MI SAMO TREBA DA ODLUČIMO DA JE PRIHVATIMO.

Kad čuje da je njena svekrva Ana de Luka umrla, Idi oseti olakšanje.

Ona krivi Anu za nesreću koja joj je uništila porodicu. I nakon što je Anin testament namami na Siciliju u davno napuštenu Vilu dela Madona del mare, Idi prozire Aninu igru. Sluteći da je Ana namerila da pokuša iz groba da je pomiri s bivšim mužem Džoom, Idi odlučuje da što je pre moguće napusti Italiju. Ali pre nego što joj to pođe za rukom, vila počinje da joj odaje svoje skrivene tajne.

Ko su devojčice pored Ane na slikama iz njenog detinjstva, i zašto je jednoj od njih lice izgrebano? Zbog čega neko, ili nešto, želi da ne zadiru u prošlost? Vila je mesto u kom se stari duhovi osećaju kao kod kuće, ali treba li konačno pokopati njihovo nasleđe da bi Idi i Džo mogli da krenu dalje?

Vrsna autorka bestselera Luiza Daglas vraća se sa uzbudljivom, zastrašujućom i nezaboravnom pričom o izdaji, ljubomori i tajnama kakve krije istorija gotovo svake porodice.

„Majstor svog zanata, Luiza Daglas pojačava napetost u ovoj nezaboravnoj i izvrsno napisanoj priči o pokopanim tajnama i tragediji iz prošlosti.” – Amanda Dženings, autorka romana Sworn Secret

„Roman ispunjen nelagodom i napetošću koje rastu sve do zapanjujućih poslednjih stranica.” – Sunday Express, S Magazine

Meni

Kuća pored mora - autor Luiza Daglas

Kuća pored mora

21,00 KM

Dodaj u korpu