Kalifova ruža

16,00 KM

Na stanju

Br. str.: 296
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Kategorije: , ,
Podeli preko:

Kalifova ruža – autor Rene Ahdie

U zemlji na ivici rata, Šeherezada je na silu oteta iz ruku svog voljenog supruga kalifa Korasana. Nekada je mislila da je Kalid monstrum – nemilosrdni ubica žena, odgovoran za neizmernu patnju i bol – ali kako je otkrivala njegove tajne, otkrila je izuzetnog čoveka i ljubav koju nije mogla da porekne. Nažalost, kletva i dalje preti da zauvek rastavi Šazi i Kalida.

Sada je opet sa svojom porodicom. Našli su utočište u pustinji u kojoj se okuplja smrtonosna sila – sila rešena da uništi njegovo kraljevstvo, predvođena Šazinom ljubavlju iz detinjstva. Rastrgnuta između odanosti prema porodici i ljubavi prema dečaku – kralju, jedino što Šazi može jeste da krene u akciju. Vođena moćnom magijom, odlučuje da zaustavi i ovu užasnu kletvu i nadirući rat jednom za svagda. Ali da bi to uradila mora izbeći i sopstvene neprijatelje.

Saga koja je počela knjigom Gnev i zora dolazi do svog završnog preokreta kada Šeherezada rizikuje sve kako bi se vratila svojoj istinskoj ljubavi.

Iznad svega snažno, trijumfalno, ljubavno pročišćenje… U priči o pričama ljubav ima moć da govori bez reči. Uzbudljivo i prepuno osećanja. – Kirkus reviews

Meni

Kalifova ruža - autor Rene Ahdie

Kalifova ruža

16,00 KM

Dodaj u korpu