Kako umom izlečiti telo

19,00 KM

Na stanju

Br. str.: 239
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Kako umom izlečiti telo – autor Dejvid Hamilton

Jadikovanje i kritikovanje drugih postalo je način života tolikom broju nas da više i ne primećujemo koliko to često činimo.

Revolucionarna knjiga Kako umom izlečiti telo Dejvida Hamiltona, objavljena pre 10 godina, u to vreme predstavljala je potpunu novinu u ovoj oblasti zbog tvrdnje potkrepljene brojnim dokazima da možemo koristiti moći svog uma i imaginacije da bismo stimulisali odbrambene snage svog tela u lečenju i borbi protiv različitih bolesti, bolova i zdravstvenih problema.

Drugo, jubilarno izdanje dopunjeno je najnovijim naučnim istraživanjima povezanosti uma i tela i sadrži naučne studije koje su rađene u poslednjih deset godina. Pored već postojećih priča iz stvarnog života, ljudi koji su se uspešno izlečili upotrebom vizualizacija, Hamilton je sproveo nova istraživanja koja su potvrdila uspešnost njegovih metoda.

Ove istinite priče uključuju oporavak od autoimunih bolesti, hroničnog umora, srčanih oboljenja, virusa, problema s vidom, sportskih povreda, pa čak i prehlade i gripa.

Čitaoci mogu pronaći i spisak vizualizacija za različita telesna (i neka mentalna) stanja, zasnovana na stvarnim primerima sa Hamiltonovih popularnih radionica, pa ih i sami mogu primeniti na svom putu ka ozdravljenju.

Meni

Kako umom izlečiti telo - autor Dejvid Hamilton

Kako umom izlečiti telo

19,00 KM

Dodaj u korpu