Kako funkcioniše Amazon

22,00 KM

Na stanju

Br. str.: 293
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Kako funkcioniše Amazon – autor Kolin Brajar i Bil Kar

U knjizi Kako funkcioniše Amazon dvojica visokih izvršnih rukovodilaca Amazona koji su dugo radili u kompaniji pružaju unutrašnje gledište na Amazonov pristup korporativnoj kulturi, vođstvu i najboljim načinima delovanja.

Amazon je 2018. postao druga kompanija po vrednosti na svetu iza Epla, što je priča o izvanrednom uspehu, imajući u vidu da je 1994. započeo svoje poslovanje iz garaže. Kako je Amazon to postigao? Šta drugi mogu da nauče iz tog izvanrednog uspeha i kako mogu da ga ponove?

Kolin je počeo da radi u Amazonu 1998. godine; Bil se pridružio kompaniji 1999. Vreme koje su proveli u Amazonu pokriva period neuporedive inovativnosti koji je doneo proizvode i usluge poput kindla, Amazon prajma, Amazon eha i Alekse i Amazonovih veb-usluga. Kroz priču o tim izumima njih dvojica otkrivaju principe i načine delovanja koji su doveli do uspeha jedne od najneobičnijih i najuspešnijih kompanija koje je svet ikada poznavao – od čuvenih četrnaest principa vođstva do procesa zapošljavanja zasnovanog na podizanju lestvice i osobina koje je odlikuju od osnivanja: opsednutosti mušterijama, dugoročnog razmišljanja, žarke želje za inovativnošću i vrhunske operativnosti.

Kroz svoje bogato iskustvo Kolin i Bil pružaju jedinstven pristup Amazonovom poslovnom modelu dok je ovaj bio uobličavan, poboljšavan i usavršavan kao ponovljiv, prilagodljiv i sposoban da zadovoljava različite zahteve. Knjiga pokazuje kako se uspeh ne postiže genijalnošću nekog pojedinačnog vođe nego više kroz posvećenost i strogu primenu dobro definisanih principa i načina delovanja koje možete da primenite u sopstvenoj kompaniji, bez obzira na njenu veličinu.

Meni

Kako funkcioniše Amazon - autor Kolin Brajar i Bil Kar

Kako funkcioniše Amazon

22,00 KM

Dodaj u korpu