Između srećan i nesrećan

16,00 KM

Na stanju

Br. str.: 283
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Između srećan i nesrećan – autor Adam Silvera

„SEĆANJA: NEKA SU BOLNA, NEKA NAS VODE NAPRED; NEKA SU TU ZAUVEK, A DRUGA SAMI ZABORAVLJAMO. NE ZNAMO ZAISTA KOJA ĆEMO USPETI DA PREŽIVIMO…”

Poput „Večnog sjaja besprekornog uma“, i romana „Aristotel i Dante otkrivaju tajne univerzuma“, neverovatan prvenac Adama Silvere postavlja pitanje rase, statusa seksualnosti, smestivši priču u Bronks, u jedno leto u bliskoj budućnosti. Šesnaestogodišnji Aron Soto pokušava da pronađe sreću nakon što ga je potresla porodična tragedija. Tokom leta postepeno se priseća šta znači sreća, jer mu podršku pruža njegova devojka Dženeviv, ali tu je i novi najbolji drug, Tomas, koji uspeva da natera Arona da prihvati svoju prošlost i suoči se s budućnošću. Dok se Tomas i Aron zbližavaju, Aron otkriva nešto o sebi što preti da uzdrma novootkriveno zadovoljstvo. Revolucionarni postupak izmene sećanja, koji se izvodi na Leteo institutu, možda može da mu pomogne da se popravi.

Ali šta ako to znači da će zaboraviti ono što zaista jeste?

„Silvera je uspeo da mi potpuno slomi srce a da mi izmami osmeh. Nezaboravno.” – Beki Albertali, autorka romana „Sajmon protiv zavere homo sapiensa“

„Obavezno pročitajte.” – Njujork tajms

Meni

Između srećan i nesrećan - autor Adam Silvera

Između srećan i nesrećan

16,00 KM

Dodaj u korpu