Ishrana za lepotu i zdravlje

19,00 KM

Na stanju

Br. str.: 189
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Ishrana za lepotu i zdravlje – autor Dejvid Vulf

Pravilna ishrana je umetnost. To je forma umetnosti. Svaki zalogaj je potez četkicom. Svaki progutani zalogaj je nova boja. Svaki obrok je oblak ili drvo ili cvet – deo prelepe slike kakva postajete. Svakodnevno postajete sve privlačnije umetničko delo. Vi ste zaista umetničko delo u nastanku.

U knjizi Ishrana za lepotu i zdravlje, autor Dejvid Vulf, jedan od američkih najistaknutijih stručnjaka, opisuje kako da se pročistite, negujete i prolepšate koristeći prednosti ishrane na bazi sirove hrane.

Možete primeniti lekcije koje se nalaze u ovoj knjizi i popraviti svoj izgled, vitalnost i zdravlje. Lepota je univerzalni jezik. Bilo da je reč o nezi kože, ishrani na bazi sirove hrane, životnoj energiji ili bilo kom drugom aspektu zdravog života, Dejvid Vulf je autoritet.

„Knjiga Ishrana za lepotu i zdravlje otvoriće vam oči za skrivena blaga zdrave ishrane i otvoriće vam telo za ispunjeno i vitalno postojanje.” – Entoni Robins, američki istaknuti guru uspeha, autor #1 bestselera Njujork tajmsa Probudite diva u sebi

Meni

Ishrana za lepotu i zdravlje - autor Dejvid Vulf

Ishrana za lepotu i zdravlje

19,00 KM

Dodaj u korpu