Eksplozivno dete

15,00 KM

Na stanju

Br. str.: 173
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Eksplozivno dete – autor dr Ros V. Grin

Razumljivo, prefinjeno opisan portret dece kojoj je potrebna pomoć – i kako da im pomognemo. – dr Mirna B. Šur, autor Podizanja promišljenog deteta

Eksplozivno dete je često neposlušno, pravi ispade ili je fizički agresivno. Ako je vaše dete takvo, verovatno ste frustrirani, preopterećeni i puni griže savesti. Konačno stiže pomoć dr Rosa V. Grina, koji zna kako da pomogne i vama i vašem detetu. Eksplozivno dete, uz nove korisne informacije, izlaže prilagođen, praktičan način da pomognete svom detetu kod kuće i u školi, što podrazumeva:

  • Manje neprijateljstva između deteta i odraslih.
  • Predviđanje situacija u kojima će dete najverovatnije „eksplodirati”.
  • Stvaranje sredine u kojoj je manje verovatno da će do eksplozija doći.
  • Usmeravanje na komunikaciju i zajednicko rešavanje problema, a manje na nagrade i kazne.
  • Pomaganje detetu da nauči da bude prilagodljivo i uspešno izlazi na kraj sa frustracijom.

U Eksplozivnom detetu naći ćete načine da vratite optimizam i da kompetentno i saosećajno utičete na otklanjanje poteškoća kod vašeg deteta. Uz realne, stručne savete dr Rosa V. Grina, vi i vaše dete otkrićete odnos kojim oboje možete biti zadovoljni. Dr Ros V. Grin predaje na katedri za psihologiju Univerziteta „Virdžinija tek”, na Harvardovom medicinskom fakultetu i autor je modela opisanog u ovoj knjizi. Mnogo pomaže porodicama, školama, ustanovama za mentalno zdravlje i drži predavanja širom sveta.

Meni

Eksplozivno dete - autor dr Ros V. Grin

Eksplozivno dete

15,00 KM

Dodaj u korpu