Ekspertski kurs

23,00 KM

Na stanju

Br. str.: 316
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Ekspertski kurs – autor Napoleon Hil

Ekspertski kurs Napoleona Hila je izuzetan dar koji je ostavio čovečanstvu. Reč je o najlakšem i najdirektnijem putu da iskoristite svoje potencijale. Pred vama je jedna od najsloženijih knjiga o samopoboljšanju koje su danas dostupne. Ova originalna i nikad ranije objavljena predavanja održao je lično Napoleon Hil na Ekspertskom kursu u Čikagu sredinom pedesetih godina prošlog veka. Bila su namenjena studentima koji su obučavani da dalje prenose njegovu filozofiju i tako pomognu drugima da ostvare svoje ciljeve.

Tokom ovog izuzetnog kursa, osmišljenog da poboljša svaki aspekt vaših života, saznaćete kako da savladate sledeće korake:

· Otkrijete svoju pravu svrhu;
· Ostvarite svaki cilj koji zacrtate;
· Postanete zadovoljna osoba;
· Zakoračite u liderstvo;
· Razvijete pozitivan mentalni stav;
· Privučete povoljne prilike;
· Negujete entuzijazam;
· Učite posredstvom nepovoljnih iskustava;
· Jačate kreativnu viziju i maštu;
· Održavate dobro zdravlje;
· Upravljate vremenom i novcem.

Napoleon Hil bio je američki pisac knjiga o samopomoći. Najpoznatiji je po delu Misli i obogati se iz 1937. godine, koje spada među deset najprodavanijih knjiga iz psihologije svih vremena. Kroz svoja predavanja otkriva vam tajnu kako da budete uspešni i naglašava da su intenzivna očekivanja suštinski važna za poboljšanje kvaliteta života. Njegov Ekspertski kurs je osmišljen kako bi pomogao ljudima širom sveta da iz korena promene svoje živote.

Meni

Ekspertski kurs - autor Napoleon Hil

Ekspertski kurs

23,00 KM

Dodaj u korpu