Drugi muž

20,00 KM

Na stanju

Br. str.: 299
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

Compare
Podeli preko:

Drugi muž – autor Ketrin Kroft

Ispostavlja se da svi imamo zakopane tajne.

Savršeno je veče u noći koja će uništiti Ebin život. Još se oseća dašak leta u zracima sunca na nebu prošaranom ljubičastim prugama. Ebi i njena najbolja prijateljica Sijena s ljubavlju gledaju kako se njihovi muževi smeju pod paviljonom u bašti. Niko od njih ne zna da je to poslednji put da su svi zajedno. Pošto joj je svakodnevna rutina dosadila, a opustila se uz vino, Ebi se slaže sa Sijeninim planom da zamene muževe na jednu noć.

„To bi baš bilo zabavno – samo zezanje. Samo da nekoliko sati živimo drugačijim životom. Ništa više!”

Ali ono što počinje kao zezanje ima razorne posledice po njih četvoro. Kada ostane nasamo sa Sijeninim mužem Gregom, Ebi zaključuje da je neočekivano šarmantan, pa čak i privlačan. Te noći se dešava nešto što ni ona ni Greg ne mogu da ponište.

Ebi očajnički želi da kaže svom mužu i Sijeni istinu, ali pošto joj Greg preti još jednom ogromnom tajnom koju je saznao, mora da ćuti.

A onda se dešava nezamislivo. Greg iznenada nestaje. Beži li on, jednostavno, od svojih tajni? Ili je Ebi uradila nešto strašno kako bi sačuvala svoje?

Ove godine vas nijedan psihološki triler neće zainteresovati kao ovaj bestseler Ketrin Kroft. Roman pun obrta savršen je za čitaoce kojima su se dopali romani Nestala devojka ili Devojka u vozu.

Meni

Drugi muž - autor Ketrin Kroft

Drugi muž

20,00 KM

Dodaj u korpu